Om Alliansfritt Sverige

Alliansfritt Sverige har funnits sedan 2006. Vi granskar vad de fyra regeringspartierna ägnar sig åt och samlar nyheter från allsköns olika kanaler. Ibland allvar, ibland trams – men alltid fokus på högern. En tydligare varudeklaration finns nedan:

Presskontakt

Robin Zachari, robin.zachari@gmail.com, @robinzachari

Skribenter

Agnes Carlsson

Blev en gång liberal, men nypt i armen och välkomnad tillbaka till verkligheten. Studerat statskunskap, men bestämde sig nyligen för att satsa på juridiken. Gillar jämställdhet, öppenhet och rimlighet.

Alicia Dickner

SSU:are, feminist och skribent. Pluggar internationella samhällsvetarprogrammet och dricker lite för mycket kaffe om dagarna.

Anna Westberg

Studerar EU-spektaklet samt sociologi vid Göteborgs Universitet. Låter ofta mer bitter än vad hon är, känner stor kärlek för Gif:ar och brukar ofta överanvända dem.

Björn Fridén

Bostadsrätt- och mandolinägare som hunnit grunda både den här bloggen och vara ledarskribent på Aftonbladet. Jobbar som obskyr nätsamordnare för såssarna.

Conrad Palmcrantz

Studerar juridik vid Stockholms universitet.

Deniz Tütüncü

Betongbarn från Stockholmsförorten. Vänsterpartist på praktik i maktens korridorer – EU. Expert på miljö i allmänhet och miljöetik i synnerhet. Kastar sig in i okända äventyr, med en bra bok i näven och en snygg kavaj i väskan.

Elin Carlsson

Statsvetare och politisk sekreterare (S) från Uppsala. Ser sitt uppdrag på jorden att krossa patriarkatet och rasismen. Får dock betalt för att ordna maktskifte i Uppsala. Älskar ätbara saker och ljudet av min egen röst.

Frida Svanberg

Statsvetare in the making vid stockholms universitet. Ständigt på önskelistan är ett krossat patriarkat och solidaritet i överflöd. Gillar ej pizza men är i övrigt rätt sympatisk.

  Ingela Eng

  Psykologistudent med en fot i Östersund och en i Ljusdal. Läser även sociologi och pedagogik p.g.a. kul. Har en ansträngd relation till optimister.

  Johannes Carlsson

  Till vardags student på Linköpings universitetet där jag pluggar till en Fil Kand i Statsvetenskap. Har ett ohälsosamt förhållande till Djurgården och älskar fotboll. Bloggar även på: johannesc.wordpress.com

  Misja de Rond

  Miljöpartist från Västerås. Studerar på juristlinjen med förhoppningar om att i framtiden få arbeta med mänskliga rättigheter.

  Robin Zachari

  Redaktör, utveckling- och kampanjansvarig samt fundraiser. En av Sveriges rimligaste personer. Utredare på Tankesmedjan Tiden.

  Sanna Schiller

  Jour­na­list som var med och star­ta­de ETC Gö­te­borg när det begav sig 2010. Nuförtiden ombudsman för Vänsterpartiet i Göteborg och orimligt peppad på valår. Ja, är feminist i alla lägen.

  Viktor Tullgren

  Teknolog med ett förflutet som såväl kårordförande på KTH som i artilleristyrkorna. Superkraft är den statistiska analysförmågan. Bloggar även på: viskot.wordpress.com