Om Alliansfritt Sverige

Alliansfritt Sverige har funnits sedan 2006. Vi granskar vad de fyra regeringspartierna ägnar sig åt och samlar nyheter från allsköns olika kanaler. Ibland allvar, ibland trams – men alltid fokus på högern. En tydligare varudeklaration finns nedan:

Presskontakt

Robin Zachari, robin.zachari@gmail.com, @robinzachari

Skribenter

Alicia Dickner

Såsse som ägnar sig åt att dricka kaffe och krossa patriarkatet. På fritiden går hon naturvetenskaplig linje. Har en förmåga att få sig själv att låta ganska vettig.

Anna Westberg

Biträdande redaktör. Studerar EU-spektaklet samt sociologi vid Göteborgs Universitet. Låter ofta mer bitter än vad hon är, känner stor kärlek för Gif:ar och brukar ofta överanvända dem.

Björn Fridén

Tidigare ledarskribent på Aftonbladet och bloggens grundare 2006. Jobbar nu som samordnare för det progressiva bloggnätverket Netroots.

Conrad Palmcrantz

Studerar juridik vid Stockholms universitet.

Deniz Tütüncü

Betongbarn från Stockholmsförorten. Vänsterpartist på praktik i maktens korridorer – EU. Expert på miljö i allmänhet och miljöetik i synnerhet. Kastar sig in i okända äventyr, med en bra bok i näven och en snygg kavaj i väskan.

Elin Carlsson

Statsvetare och politisk sekreterare (S) från Uppsala. Ser sitt uppdrag på jorden att krossa patriarkatet och rasismen. Får dock betalt för att ordna maktskifte i Uppsala. Älskar ätbara saker och ljudet av min egen röst.

Fredrik Andersson

Akademiskt sysselsatt exilnorrlänning som bekräftar utbildningsministerns alla farhågor om riskerna med överutbildning. Brinner, av olika skäl, för utbildning, regionala frågor samt att tågen ska gå i tid.

  Frida Svanberg

  Statsvetare in the making vid stockholms universitet. Ständigt på önskelistan är ett krossat patriarkat och solidaritet i överflöd. Gillar ej pizza men är i övrigt rätt sympatisk.

   Ingela Eng

   Psykologistudent med en fot i Östersund och en i Ljusdal. Läser även sociologi och pedagogik p.g.a. kul. Har en ansträngd relation till optimister.

   Johannes Carlsson

   Till vardags student på Linköpings universitetet där jag pluggar Statsvetenskap 2. Har ett ohälsosamt förhållande till Djurgården och älskar fotboll. Bloggar även på: johannesc.wordpress.com

    Misja de Rond

    Miljöpartist från Västerås. Studerar på juristlinjen med förhoppningar om att i framtiden få arbeta med mänskliga rättigheter.

    Robin Zachari

    Utveckling och kampanjansvarig samt fundraiser. Såsse med akademisk bakgrund i Uppsala. Håller sig med rimliga nyårslöftet och är särskilt intresserad av moderaternas stödpartier. Utredare på Tankesmedjan Tiden.

    Sanna Schiller

    Jour­na­list som var med och star­ta­de ETC Gö­te­borg när det begav sig 2010. Nuförtiden ombudsman för Vänsterpartiet i Göteborg och orimligt peppad på valår. Ja, är feminist i alla lägen.

    Viktor Tullgren

    Teknolog med ett förflutet som såväl kårordförande på KTH som i artilleristyrkorna. Superkraft är den statistiska analysförmågan. Bloggar även på: viskot.wordpress.com

    Wilhelm Bodmark

    Aktivistsamordnande dalslänning. Vill du hjälpa till att sätta upp affischer maila till: Wilhelm.bodmark@gmail.com